Produkter & Lackering

Nytt kök

Med ett hundratal luckor i tusentals färger som skräddarsys efter dina mått kan vi stolt erbjuda flexibla kökslösningar. Våra kunniga snickare tillsammans med kompetensen inom lackering skapar fördelar som få andra kan konkurrera med.

Vi har 25 år i branschen och lokal förankring i Uppsala vilket gör att du som kund kan känna dig trygg. Upplands Lack & Kök arbetar alltid med kvalité i fokus och vi strävar alltid efter att överträffa vad våra kunder förväntar sig.

Tillsammans med våra snickare väljer ni som kund vilken lösning som passar er bäst. Vi erbjuder allt från ett komplett nytt kök till enbart utbytesluckor. I många fall duger befintliga stommar utmärkt att sätta nya luckor på eller så är det bara en ny bänkskiva och omlackering av luckor som behövs. Vi anpassar oss alltid efter kundens behov och därför är våra lösningar oftast mest kostnadseffektiva. 

När du väljer ett komplett nytt kök ser vi till att du utnyttjar din köksyta maximalt och tillsammans med dig tar vi fram en unik helhetslösning som infattar kökets alla delar: stommar, luckor, bänkskivor, lådsystem och tillbehör. Vid leverans hjälper vi dig självklart också med montering.

Alla våra luckor och stommar är svensktillverkade. Vi arbetar utan mellanhänder och kan på det sättet tillhandahålla kök till ytterst föremånliga priser. Hos upplands lack & kök får du ett unikt kvalitetskök till ett förnuftigt pris. Glöm inte att alltid jämföra med oss innan du bestämmer val av köksleverantör.  

Hör av dig till oss om ni är intresserade, vi erbjuder kostnadsfria offerter på nytt kök eller utbytesluckor inom Uppsala med omnejd. Har ni fått en offert från en annan kökstillverkare kom förbi och jämför den hos oss det lönar sig nästan alltid! 

 

Kataloger (PDF)