Om oss

Om oss

Upplands Lack & Kök har funnits 25 år i branschen och startades 1997 av Stefan Uddfalk, Magnus Karlsson och Mikael Lindberg. Idag drivs företaget fortfarande av de tre grundarna. Aktiebolaget har elva anställda vars arbetsuppgifter består av snickeri, försäljning, lackering, ytbehandling samt leverans och hämtning av luckor och dörrar.

Vi har en bred kundkrets bestående av privatpersoner, företag och fastighetsbolag i alla dess former. Upplands Lack & Kök AB arbetar i Uppsala och inom en radie på cirka 8-10 mil. Vi gör allt från lackering vid renovering av hela hyresfastigheter till lackering av en enstaka kökslucka samt totalrenoveringar av kök.

 
Företaget är Tripel-A rankat för högsta kreditvärdighet och vi strävar alltid efter att överträffa vad våra kunder förväntar sig. Vi som arbetar i företaget har gedigen samlad kunskap och utbildning inom t ex härdplaster, snickeri, lackering m.m.
 
Vad det gäller miljö följer vi de lagar som finns och använder vattenbaserad färg i den mån det går t ex i grundfärger. Vi är ISO certifierade enligt isostandard 9001 och 14001. Viktigast av allt är att vi erbjuder ett gott hantverk och ett bra bemötande – vi vill att våra kunder ska vara nöjda med det arbete vi utför.
Powered by CouchCMS