Produkter & Lackering

Utbytesluckor

Att riva och bygga nytt kök kan i många fall vara ett besvärligt och tidskrävande projekt. Det kan vara så att dina stommar är fräscha men luckorna behöver bytas ut. För dig som snabbt och enkelt vill förnya eller komplettera ditt befintliga kök är byten av luckor det självklara alternativet. 

Hos oss kan ni köpa nya skräddarsydda luckor från 500 kronor styck. Luckor och nya lådkassetter tillverkas för att passa till dina befintliga stommar – det finns ca 100 luckor att välja på i vilken färg ni vill. Våra luckor finns i alla tänkbara mått, en skräddarsydd lucka har samma pris som en standardlucka. 

I samband med luckbyten väljer många att byta till moderna lådsystem som är mer funktionella. Vi erbjuder allt från enkla lådor på hjul till mjukstängande lådor med fullutdrag. Det är enkelt att måttanpassa dagens moderna lådsystem till att passa alla typer av köksinredning. Det innebär att vi kan erbjuda utdrag för både skafferiprodukter, grytor och hushållsprodukter. Vi har många smarta lösningar som kan måttanpassas och justeras helt efter dina önskemål.

I ett första skede erbjuder vi gratis hembesök inom uppsala med omnejd. Vi tillverkar därefter måttanpassade luckor utifrån dina önskemål och vid leverans hjälper vi dig med monteringen. Byten av luckor är ett smart, enkelt och billigt sätt att ge ditt kök ny lyster. Vi hjäper dig även med nya täcksidor, golvsocklar, ljusrampslister mm som kan behövas.  

Vi tillverkar luckor till ikeastommar och andra kända köksleverantörer. Alla våra luckor är svensktillverkade. Hos oss finner du luckor i en rad olika stilar, allt från modernt till lantligt. För ett komplett bildgalleri över samtliga luckor kika in vår facebooksida alt titta i Novaflex broschyren som pdf till höger. Ett urval finns nedan:

Kataloger (PDF)